Stark Hotel
Deschide noi oportunități

Camere

Cameră Single

Cameră Single cu o suprafață de 15 m², este opțiunea perfectă atunci când sunteți în căutare de cazare individuală. Dotată cu un pat de o persoană, într-un stil modern și confortabil, vă vor crea atmosfera potrivită pentru o relaxare totală, iar vederea spre imaginile pitorești ale naturii vă vor deconecta de la rutina zilnică.

Preț: 800 Lei MD/ziua

Cameră Dublă/Matrimonială

Camera matrimonială cu o suprafață generoasă de 20 m², dotată cu un pat queen-size, va fi alegerea perfectă pentru un cuplu sau o familie cu copil. Extrem de confortabilă, cu o atmosferă relaxantă și primitoare, cu un nivel al curățeniei la superlativ, echipată cu tehnică de ultimă generație, vă va face să vă simțiți cu adevărat ‘’acasă’’.

Preț: 1000 Lei MD/ziua

Cameră Twin

Camera Twin are o suprafață de 25 m² și este dotată cu 2 paturi. Extrem de confortabilă, cu o atmosferă relaxantă și primitoare, cu un nivel al curățeniei la superlativ, echipată cu tehnică de ultimă generație, vă va face să vă simțiți cu adevărat ‘’acasă’’.

Preț: 1200 Lei MD/ziua

Apartamentele

Apartamentele spațioase de 40 m² sunt alegerea potrivită atunci când este nevoie de acomoda până la 4 persoane. Extrem de stilate, confortabile, dotate cu tot ce aveți nevoie, cu o vedere panoramică fantastică, vă vor crea o experiență unică, de neuitat.

Preț: 2200 Lei MD/ziua

 

Vă veți simți învăluit de atmosfera deosebită încă de la intrarea în hotel, iar aceasta se va resimți în orice încăpere. Avem propria noastră filosofie, ce se bazează în primul rând pe calitatea la superlativ prezentă în orice colț al hotelului, începând cu camere, până la micul dejun sau chiar parcare.

Fiecare oaspete este deosebit pentru noi și este tratat ca un adevărat oaspete de onoare, care pe parcursul timpului sperăm să se transforme într-un bun prieten.

Rezervează

Loading...

Contactează-ne

Loading...