Stark Hotel
Locul puterii și relaxării

Despre noi

STARK HOTEL - o nouă istorie a Orheiului și a fiecărui oaspete

STARK, este hotelul ce se distinge vizibil față de celelalte hoteluri din Orhei. L-am creat diferit: european și bine gândit, până la cele mai mici detalii. Fiecare dintre cele 22 de camere, are ferestrele cu vedere la peisajele pitorești ale naturii, care umple spațiul cu o atmosferă de liniște. Este o plăcere să îți petreci timpul aici în weekend, să faci un popas atunci când călătorești din străinătate, sau ești în timpul unor negocieri de afaceri - și să ai parte de o deservire impecabilă.

Exact așa cum trebuie să fie

Fiecare oaspete beneficiază la necesitate de serviciul transfer aeroport Chișinău, drumul până la care, durează în jur de o oră, iar cei care vin cu automobilul personal, sunt asigurați cu un loc de parcare.

Interiorul hotelului este realizat într-un stil contemporan, minimalist, cu accente de culori originale, mobilă stilată și o atmosferă deosebită, care se datorează atenției sporite ce o acordăm calității deservirii. Ideea de bază pe care o redă hotelul Stark, este discreția și echilibrul între odihnă și afaceri. Suntem mereu pe loc și dispuși să vă ajutăm cu orice întrebare.

Elementele armoniei STARK

În costul pentru cameră ese inclus micul dejun. Hotelul dispune de o spălătorie de rufe iar, la solicitare, se oferă un pat adițional pentru copil. Camera matrimoniala pentru miri este o continuare armonioasă a ceremoniei și va oferi mult așteptata odihnă, doar pentru doi. Pentru întâlnirile de afaceri este disponibilă sală de conferințe, iar dacă este nevoie de printarea sau multiplicare unor documente, o puteți face chiar la recepția hotelului. În Orhei o atenție deosebită se acordă curățeniei. În hotelul STARK, curățenia este un principiu de bază.

Locul puterii și relaxării

Timp de secole, canionul imens din orașul vechi a fost un râu adânc și navigabil. În perioade diferite, pentru acest teritoriu au luptat romanii, slavii, maghiarii, mongolii, lituanienii, polonezii, tătarii din Crimeea.

Vizitarea Orheiului vechi și apropierea de istoria civilizației, a devenit un must have. Astăzi, Orheiul este un loc al liniștii și bucuriei.

Punctul de atracție este lacul din oraș, care este numit de localnici - mare. Pentru o și mai mare asemănare, pe plajă a fost adus nisip fin și foarte curat. Parcul de distracții OrheiLand este dotat cu atracții, havuzuri,tobogane gonflabile. Traseul de la hotel până la lac, parcurs pe jos, durează mai puțin de 7 minute.

Parcul național Orhei, ocupă 1% din teritoriul Republicii Moldova. 700 specii de plante, 110 specii de păsări și trasee de neuitat, ce vor fi incluse în patrimoniul mondial UNESCO.

Aspectul orașului nostru este compus dintr-o arhitectură concepută din elemente de dimensiuni mici, iar clădirile monumentale, păstrează cu grijă istoria acestor locuri.

Suntem la dispoziția Dvs.

Scopul nostru este de a vă oferi un sejur ireproșabil. Fie că veniți în scop turistic sau pentru o întâlnire de afaceri, Hotelul STARK se adaptează nevoilor dumneavoastră și vă oferă o gamă largă de servicii.

  • Parcare
  • Micul dejun
  • Bar
  • Sală de conferință
  • Terasă

Locul puterii și relaxării

Traseul de la hotel până la lac, parcurs pe jos, durează mai puțin de 7 minute.

Aspectul orașului nostru este compus dintr-o arhitectură concepută din elemente de dimensiuni mici, iar clădirile monumentale, păstrează cu grijă istoria acestor locuri.

Rezervează

Loading...

Contactează-ne

Loading...